Om JH LIVING

JH Living er en boligindretnings side. Her kan man samle inspiration til forskellige boligindretninger, samt købe mange af produkterne på en hertil tilhørende webshop. 
Elsker personlige hjem, hvor selv de mest praktiske interiør kan være med til at give en stemning af hygge, give et flot æstetisk udtryk og samtidigt være med til at afspejle personen der har valgt det. 

Glade og tilfredse kunder er hele grundlaget for min virksomhed, derfor betyder det også alt, når i kunder får en god oplevelse herinde og vælger at dele den på google eller trustpilot. Tak for det!

Jeg bestræber mig så vidt så muligt, på at drive en bæredygtig virksomhed. 
Alt det emballage der kan genbruges, bliver derfor også genbrugt!

Historien bag virksomheden: 
JH Living er et online univers med lækkert boliginteriør. Produkterne til webshoppen er afprøvet og udvalgt af personen bag, nemlig mig Julie Holsko. 
Jeg har en stor passion for boligindretning, og derfra kom min idé til JH Living. 
Jeg er uddannet serviceøkonom og har en stor interesse indenfor forretningsudvikling. Derudover har jeg en stor interesse indenfor fotos, og jeg har derfor taget samtlige af mine produktfotos selv. 
Mine kernekompetencer er service, og derfor er det også altoverskyggende for mig, at alle mine kunder får en fantastisk oplevelse ved at handle inde på min webshop. 
Det vigtigste for mig når jeg udvælger nye produkter eller finder nye samarbejdspartnere, er at produkterne de er testet og overholder gældende lovgivning og at de er af god kvalitet.