Handelsbetingelser, vilkår og refusionspolik

                   Handelsbetingelser og vilkår

Disse handelsbetingelser gælder for alle produkter, som der bliver solgt på jh-living.dk. 

Alle priser på jh-lving.dk er inkl. 25% moms. 
Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Grønland og Færøerne.  Ved godkendelse af køb på JH-living.dk acceptere man automatisk handelsbetingelserne som fremgår nedenfor

Betaling og levering:
JH Living modtager onlinebetalinger. 
Ved køb af en eller flere varer på webshoppen, anses købet for at være gennemført når kunden har bekræftet købet og betingelser for levering. 
Pakkerne som købes på webshoppen JH Living bliver afsendt med GLS eller Post Nord, dette er noget man skal vælge inden ordren kan gennemføres. Herefter er det muligt for dig som kunde at vælge om du ønsker levering i dit hjem, eller du ønsker at afhente ordren i en pakkeshop.  Når kunden har trykket på knappen køb nu og accepteret vilkårene forpligter kunden sig til at betale det angivne beløb. 
Du kan på webshoppen betale med kreditkort, dankort, mobilepay, google pay, paypal mm. 
Vi opkræver ikke kortgebyr. Betalingen trækkes kun fra din konto, når den fysiske vare afsendes.  De angivne priser på webshoppen er inklusive moms og betales i DKK. 
Der gives ikke kreditter på siden. Når du gennemfører et køb på webshoppen trækkes beløbet ved afsendelse af pakken. Vi tilbyder fri fragt ved køb for over 699,- 
Fra at kunden bekræfter købet bliver varen afsendt senest 3 dage efter købet er gennemført.
Leveringen kan forventes at tage 3-5 dage fra afsendelse. 

Henter du ikke din pakke fra pakkeshoppen, vil den blive sendt retur til JH-living, vil vi opkræve de faktiske omkostninger der er forbundet med at pakken kommer retur til os. Hvis pakken skal sendes igen, skal forbrugerne betale en ny fragt omkostning. 
Betaling med anyday:  "Med Anyday kan du betale over 4 måneder. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales over de følgende 3 måneder. Vælg blot Anyday som betalingsmetode. Har du ikke en Anyday-konto i forvejen bliver du ledt hen til godkendelse og oprettelse, før du kan færdiggøre dit køb. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper."

Reklamationsret og refusionsret: 
Som forbruger har du en 14-dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du modtager din vare. 
Hvis du som kunde fortryder et køb hos JH living, bedes du kontakte kundeservice omkring reklamationen. Når du sender en vare retur, skal du som kunde kunne stå indenfor at pakken er afsendt i samme stand som ved modtagelsen. Derudover skal pakken sendes i forsvarlig stand, og pakkes ind efter GLS returs anvisninger.  Betalingsløsninger: 
Når du handler hos JH Living har du mulighed for at betale med Dankort, Visa, Visa elektron, Visa Mastercard, Gpay, Appelpay, Paypal, og mobilepay. 
Webshoppen betaler det gebyr som de forskellige betalingsløsninger måtte opkræve. 

Tilbagebetalingspolitik: 

Returnering: 
Ved returnering af varer, skal de sendes tilbage ubrugte, og i samme stand som ved modtagelsen af varen. Det vil sige at de skal returneres i samme emballage, som ved modtagelsen samt have de samme mærker der på. 
Vi tilbagebetaler kun returbeløb til det kreditkort, som varerne blev betalt med. 

Ved returnering efter de 14 dage, er JH Living ikke forpligtet til at tage varerne retur. 

Vi behandler din returnering hurtigst muligt efter modtagelsen af varene, og overfører derefter pengene tilbage til samme kort som blev brugt til betaling. Der vil gå 1-3 bankdage før pengene er retur efter behandling af returneringen. 

Alle returvarer skal sendes til: 
V. JH Living Aps 
Industrivej 8 
9440 Aabybro 

Databehandling: 
Hos JH Living benytter vi ved køb af produkter kundens navn, adresse, tlf og email. Disse informationer skal vi benytte for at kunne afsende produkterne. 

“Oplysning om klagemuligheder En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adressexx@yy.dk.”  


Kontaktoplysninger
JH Living 
CVR: 42524131
Adresse: Industrivej 8, 9440 Aabybro 
E-mail: Info@jh-living.dk 
Tlf: 60543656